Belkon Hotel Belek

 • Belkon Hotel Belek
 • 46 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitness

Hotel Belokon ★★★★ - Belek, Turska idealan je izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj Belkon 4* hotela: Belkon hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 18 km od aerodorma u Antaliji i cca. 40 km od centra Antalije. Smeštaj: Hotel ima ukupno 182 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi i klupskom delu: Standard soba (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba), Porodična soba (2 spavaće sobe odvoje

Hotel Belkon Hotel Belek

Hotel Belokon ★★★★ - Belek, Turska idealan je izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj Belkon 4* hotela:

Belkon hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 18 km od aerodorma u Antaliji i cca. 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 182 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi i klupskom delu:

 • Standard soba (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Porodična soba (2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), tepih, Wi Fi, balkon ili terasu, Wi Fi.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćni bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, snek bar na plaži.

All Inclusive koncept ne obuhvata: Uvozna pića, pića u disco klubu, flaširana pića, sveže voćne sokove, luksuzna domaća i uvozna vina, sladoled i tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, kompjuterske igre, rent-a-car. Besplatan Wi Fi u lobiju.

Plaža:

Privatni deo javne peščane plaže - udaljena je cca. 1.8 km od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Postoji šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, sportovi na vodi, SPA centar i salon lepote, bilijar, kompjuterske igre

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub