Annabelle

 • Annabelle
 • 18 slika

Hotel Annabelle ★★★★★ - Pafos, Kipar, kompletno renoviran 2018. godine, savršen je izbor za letovanje na Kipru. Jedan od najpoznatijih hotela na Mediteranu - već više od tri decenije prednjači na sceni kiparskog ugostiteljstva. Otkrijte umetnost opuštenog življenja u 244 savremene sobe i apartmana smešteni u šest hektara subtropskih vrtova na obali, na samo nekoliko minuta hoda od istorijske luke

Hotel Annabelle

Hotel Annabelle ★★★★★ - Pafos, Kipar, kompletno renoviran 2018. godine, savršen je izbor za letovanje na Kipru. Jedan od najpoznatijih hotela na Mediteranu - već više od tri decenije prednjači na sceni kiparskog ugostiteljstva. Otkrijte umetnost opuštenog življenja u 244 savremene sobe i apartmana smešteni u šest hektara subtropskih vrtova na obali, na samo nekoliko minuta hoda od istorijske luke Pafos. Prozračni enterijeri odišu kolonijalnim šarmom i zrakom lagane elegancije - svaki ima balkon ili terasu, sopstveno mramorno kupatilo i besplatan Wi-Fi. Naš pristup „Hrana sa sela“ garantuje najbolje lokalne proizvode u nizu nadahnutih menija. Živa muzika i ples dodaju dašak kiparskog duha, dok vas kreativni barovi pozivaju da se opustite, povežete ili sanjate uz piće ili popodnevni čaj. Wellbeing Spa Ouranos je utočište na krovu Annabelle 5*. Nazvan po grčkom bogu neba i neba, njegova panorama koja izaziva strahopoštovanje preko beskrajnog horizonta i naizgled beskrajnog Sredozemnog mora podiže duh i obogaćuje dušu. Pored vraćanja lepote i ravnoteže kroz individualne tretmane i spa putovanja, Ouranos Spa nudi niz tehnologija protiv starenja. Proizvodi i tretmani po meri CODAGE-a, i OSEA, bazirana na moru, predstavljaju najčistije sastojke iz zemlje i mora.

 

Lokacija:

Hotel Annabelle 5* nalazi se na plaži, u centru mesta Pafos, 133 km od aerodroma Larnaka i savršen je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj:

Hotel The Annabelle rapolaže sa 244 sobe, recepceija, 4 restorana, 2 bazena, barovi pored bazena, fitnes centar, Spa centar (sauna - uz doplatu), parno kupatilo (uz doplatu), đakuzi (uz doplatu), masaža), tenski teren, bilijar, parking.

Smeštaj u The Annabelle hotelu:

Sobe su moderno i elegantno uređene. Svaka soba ima klima uređaj (besplatno), sef (besplatno), SAT TV, Wi-Fi (besplatno), telefon, mini bar (uz doplatu), kupatilo sa fenom, balkon/terasa.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto, samoposluženje). Postoji mogućnost doplate za večeru.

Plaža:

Hotel The Annabelle nalazi se na plaži. Deo plaže je betoniran.

Napomena:

Hotel je kompletno renoviran 2018. godine.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu