Euronapa

  • Euronapa
  • 16 slika

Hotel Euronapa Apart-hotel - Ayia Napa, Kipar nalazi se na odličnoj lokaciji na svega 500 m od plaže Sendy Bay i 300 m od živopisnog centra Aja Nape i predstavlja odličan izbor za letovanje na Kipru. Nudi uslugu noćenja sa doručkom - buffet samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion. Ovaj hotel sa 3 zvezdice osnovan je 1986. godine. Udaljen je kratkom vožnjom od MU

Hotel Euronapa

Hotel Euronapa Apart-hotel - Ayia Napa, Kipar nalazi se na odličnoj lokaciji na svega 500 m od plaže Sendy Bay i 300 m od živopisnog centra Aja Nape i predstavlja odličan izbor za letovanje na Kipru. Nudi uslugu noćenja sa doručkom - buffet samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion. Ovaj hotel sa 3 zvezdice osnovan je 1986. godine. Udaljen je kratkom vožnjom od MUZEJA TALASE. Hotel ima kafić, otvoreni bazen i fitnes centar/teretanu. Svih 96 soba opremljeno je fenom za kosu, sefom, presom za pantalone, setom za peglanje i klima uređajem.

 

Položaj:

Apart-hotel Euronapa se nalazi na odličnoj lokaciji, na svega 500 m od plaže Sendy Bay i 300 m od živopisnog centra Aja Nape. Popularne plaže Nissi i Limanaki se nalaze 15 minuta lagane šetnje i odličan je izbor za letovanje na Kipru. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, barovi, kafei i restorani. Aerodrom Larnaka je udaljen 55 km.

Sadržaj hotela Euronapa Apart-hotel:

Restoran u hotelu Euronapa, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, bar pored bazena, TV sala, teretana, sauna, masaže, teniski teren, stoni tenis, menjačnica, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama i sobama, parking.

Sobe:

Studio (2-3 osobe), dva standardna kreveta + pomoćni ležaj.
Apartman (2-4 osobe), dva standardna kreveta + sofa krevet na rezvlačenje.
Svaki studio i apartman ima čajnu kuhinju, trpezariju, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, frižider, kupatilo (tuš ili kada), fen, Wi-Fi internet uz doplatu.

Plaža hotela Euronapa Apart-hotel:

Hotel Euronapa je udaljen 500 m od plaže Sandy Bay, a od popularne plaže Nissi i Limanaki oko 800 m.

Usluga u hotelu Euronapa Apart-hotel:

Noćenje sa doručkom - buffet samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište