Anonymous Beach Hotel

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Anonymous Beach Hotel
 • 14 slika

Hotel Anonymous Beach ★★★ - Ayia Napa, Kipar (Adults Only (16 +) , smešten u Aja Napi, nalazi se na samoj obali mora, na 5 minuta vožnje od plaže Nissi i manastira Aja Napa. Elegantan i ekskluzivan hotel sa 3 zvezdice koji se sastoji od 90 soba. Nalazi se u čuvenom panoramskom zalivu Sandy Bay, u poznatom odmaralištu Aja Napa. Veličina hotela i lična ljubazna usluga stvaraju atmosferu velike porod

Hotel Anonymous Beach Hotel

Hotel Anonymous Beach ★★★ - Ayia Napa, Kipar (Adults Only (16 +) , smešten u Aja Napi, nalazi se na samoj obali mora, na 5 minuta vožnje od plaže Nissi i manastira Aja Napa. Elegantan i ekskluzivan hotel sa 3 zvezdice koji se sastoji od 90 soba. Nalazi se u čuvenom panoramskom zalivu Sandy Bay, u poznatom odmaralištu Aja Napa. Veličina hotela i lična ljubazna usluga stvaraju atmosferu velike porodice koja osigurava nezaboravan odmor. Samo 15 minuta hoda od centra grada, okrenut prema čuvenom zalivu sa belim peskom. U pratnji egzotičnih vrtova i drveća nudi privatnost i opuštanje. Iskoristite mogućnosti rekreacije, poput sezonskog otvorenog bazena, ili pogled sa terase i vrta. Dodatne pogodnosti u ovom hotelu uključuju besplatan bežični pristup internetu, prodavnice suvenira/kiosci i usluge venčanja. Istaknute pogodnosti uključuju brzi check-in, usluge hemijskog čišćenja/pranja rublja i 24-satnu recepciju. Planirate događaj u Aja Napi? Ovaj hotel ima objekte površine 40 kvadratnih metara, uključujući sobu za sastanke.

 

Položaj:

Anonymous Beach Hotel se nalazi pored plaže Sandy Bay - Aja Napa, okružen tropskim palmama. Od centra Aja Nape udaljen je 1.5 km, od aerodroma 48 km, a od Larnake 42 km.

Sadržaj Anonymous Beach hotela:

Recepcija, restoran, otvoreni bazen, fitnes centar, dečije igralište, taverna, bar, menjačnica, Wi-Fi internet.

Smeštaj:

Anonymous Beach Hotel raspolaze sa 90 standardnih i superior soba. Svaka soba ima kupatilo (kada/tuš), klima uređaj, fen, SAT TV, balkon. Uz doplatu je dostupan mini-bar, sef i ketler. Sve standardne sobe imaju bočni pogled more.

Plaža:

Hotel Anonymous Beach 3* je smešten direktno na peščanoj plaži (Sandy Bay).

Usluga u hotelu Anonymous Beach 3*:

Polupansion (doručak /večera) - švedski sto, više vrsta jela po izboru.

Napomena:

Za desetak minuta šetnje od hotela Anonymous Beach 3* stiže se i na poznatu Nisi plažu.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije