Grecian Bay

 1. Kipar
 2. Južni Kipar
 3. Aja Napa
 • Grecian Bay
 • 27 slika

Hotel Grecian Bay ★★★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, smešten u mirnom delu Aja Nape, hotel Grecian Bay nudi uslugu Noćenje sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jelai i sa 5★ predstavlja savršen izbor za letovanje na Kipru 2021. Položaj: Hotel Grecian Bay 5* se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice. Auto

Hotel Grecian Bay

Hotel Grecian Bay ★★★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, smešten u mirnom delu Aja Nape, hotel Grecian Bay nudi uslugu Noćenje sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jelai i sa 5★ predstavlja savršen izbor za letovanje na Kipru 2021.

 

Položaj:

Hotel Grecian Bay 5* se nalazi na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice. Autobuska stanica na 30 m od hotela. Aerodrom je udaljen 66 km.

Sadržaj hotela Grecian Bay:

Hotel Grecian Bay 5* se prostire na 40.000 m2 sa više A la Cart restorana, tavernom, bazen sa terasom za sunčanje i ležaljkama, suncobrani i ležaljke pored plaže i bazena, zatvoreni bazen, frizerski salon, recepcija, restoran, SPA centar, teretana, mini klub sa organizovanim animacijama za decu i odvojenim bazenom, wellness centar (masaže, solarijum i tretmani uz doplatu).

Sobe:

Grecian Bay hotel raspolaže sa 273 sobe (Standard soba površine oko 22 m2, studio i bungalov). Svaka soba poseduje: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, TV sa lokalnim i satelitskim programom, fen, bade-mantil, balkon, sef uz doplatu, telefon, mini-bar, Wi-Fi internet, balkon.

Plaža hotel Grecian Bay 5*:

Na peščanoj plaži u mirnom delu Aja Nape. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sport i zabava:

Bazen sa terasom za sunčanje i ležaljkama, suncobrani i ležaljke pored plaže i bazena, zatvoreni bazen; postoji mogućnost, uz doplatu: tenis, bicikli, iznajmljivanje čamaca, škola ronjenja, sportovi na vodi.

Usluga u hotelu Grecian Bay 5*:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje. Postoji mogućnopst doplate za polupansion ili pun pansion - buffet, samposluživanje.

 

CENA UKLJUČUJE:
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
• Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
• Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:
• Troskove pribavljanja PSR testa.
• Avio prevoz na relaciji Beograd–Kipar–Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
• Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

Individualni program putovanja:
ZA ULAZAK U REPUBLIKU KIPAR OBAVEZAN JE NEGATIVAN PSR TEST ne stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju (agencija Fibula ne posreduje u pribavljanju istog). PCR test nije obavezan za decu uzrasta do 12 god.
Takodje je OBAVEZNO popunjavanje formulara CYPRUSFLYPASS https://cyprusflightpass.gov.cy/ 72 sata pre putovanja (obavezno i za decu). Putnici koji su 14 dana pre puta na Kipar bili u zemljama iz C kategorije (listu zemalja možete proveriti na sledećem linku https://cyprusflightpass.gov.cy/en/country-categories ) neće moći da putuju, jer je za te putnike neophodan karantin u trajanju od 14 dana do dolaska na Kipar)

1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
3. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
4. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
5. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na rate do 15.09.2021. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
6. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama I raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije