Vassos Nissi Plage Hotel & Spa

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Vassos Nissi Plage Hotel & Spa
  • 55 slika

Hotel Vassos Nissi Plage ★★★★ - Aja Napa, Kipar je udaljen oko 3 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Vassos Nissi Plage hotela: Vassos Nissi Plage Hotel je udaljen oko 3

Hotel Vassos Nissi Plage Hotel & Spa

Hotel Vassos Nissi Plage ★★★★ - Aja Napa, Kipar je udaljen oko 3 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Vassos Nissi Plage hotela:

Vassos Nissi Plage Hotel je udaljen oko 3 km od centra Aja Nape i oko 50 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, telefon, mini frižider, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Vassos Nissi Plage 4*:

Recepcija, restoran, bar, parking, wi fi, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, teretana, sauna, teniski tren.

Plaža hotela Vassos Nissi Plage 4*:

Vassos Nissi Plage Hotel izlazi na čuvenu plažu Nissi od koje ga deli samo parking.

Napomena:

https://vassosnissiplage.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije