Crown Resorts Henipa

  • Crown Resorts Henipa
  • 18 slika

Hotel Henipa ★★★ - Larnaka, Kipar smešten je u prestižnom delu Larnake, 6 km od centra grada, 9 km od aerodroma i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2022. Nudi uslugu polupansion (doručak-večera). Postoji mogućnost doplate za all inclusive uslugu. Ovaj privlačan hotel udaljen je samo 150 m od prelepe plaže u zalivu Larnaka. U blizini se nalaze veze sa mrežom javnog prevoza, a direktno ispred hot

Hotel Crown Resorts Henipa

Hotel Henipa ★★★ - Larnaka, Kipar smešten je u prestižnom delu Larnake, 6 km od centra grada, 9 km od aerodroma i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2022. Nudi uslugu polupansion (doručak-večera). Postoji mogućnost doplate za all inclusive uslugu. Ovaj privlačan hotel udaljen je samo 150 m od prelepe plaže u zalivu Larnaka. U blizini se nalaze veze sa mrežom javnog prevoza, a direktno ispred hotela se nalazi autobuska stanica, odakle autobusi polaze do centra grada. U krugu od nekoliko koraka od objekta nalaze se različita mesta za kupovinu, bezbroj barova, kafića, pabova i restorana, kao i mnoga druga mesta za zabavu. Selo Oroklini je udaljeno oko 1 km. Centar grada sa nizom taverni udaljen je 6 km i do njega se lako stiže automobilom. Ovaj moderni, potpuno klimatizovani hotel se sastoji od velikih i klimatizovanih soba, koje su sve pažljivo dizajnirane da pruže najveću udobnost i udobnost. Za ručavanje i uživanje posetioci mogu uživati u širokom izboru ukusnih jela i kvalitetnih pića u hotelskom restoranu i barovima. Tu su osvetljeni teniski tereni, teretana i svetlucavi bazen za odrasle i 2 bazena za decu i igralište za mlađe goste.

 

Položaj:

Henipa Hotel 3* se nalazi u prestižnom delu Larnake, 6 km od centra grada, 9 km od aerodroma i dobar je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj:

Restoran, lobi, menjačnica, koktel bar, bazen za decu, igralište za decu, 3 restorana, bar pored bazena, konferencijska sala, TV sala, besplatan Wi Fi uz doplatu, bašta sa dosta zelenila.

Smeštaj:

Hotel Henipa 3* raspolaže sa 164 sobe koje su raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima gde postoji mogućnost doplate za pogled na more. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, balkon/terasu, centralnu klimu, sef (uz doplatu), direktan telefon, SAT TV, radio (sobe u glavnoj zgradi). Hotel ima mali broj soba za osobe sa posebnim potrebama (isključivo na upit).

Plaža:

Hotel je udaljen oko 150 m od plaže (prelazi se ulica), 6 km od centra Larnake, u blizini restorana, prodavnica i barova (šljunkovita plaža i neopremljena).

Usluga:

Polupansion (doručak-večera) na bazi švedskog stola - samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive uslugu

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije