Palm Beach Hotel

  • Palm Beach Hotel
  • 18 slika

Hotel Palm Beach ★★★★ - Larnaka bay, Kipar se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, nedaleko od aerodroma i centra Larnake, nudi uslugu noćenja sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022.Ovaj hotel je opsežno renoviran i nadograđen tokom zime 2014. i ima vrhunske sadržaje sa pet zvezdica. Njegova idealna lokacija, 14 km od međunarodnog aerodroma Lar

Hotel Palm Beach Hotel

Hotel Palm Beach ★★★★ - Larnaka bay, Kipar se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, nedaleko od aerodroma i centra Larnake, nudi uslugu noćenja sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022.Ovaj hotel je opsežno renoviran i nadograđen tokom zime 2014. i ima vrhunske sadržaje sa pet zvezdica. Njegova idealna lokacija, 14 km od međunarodnog aerodroma Larnaka i 6 km od užurbanog centra grada Larnake, čini ga savršenom bazom za istraživanje ostrva. Hotel ima jednu od najboljih dugih peščanih plaža u ovoj oblasti. Njegova velika tropska i mediteranska bašta i šetalište na plaži čine ga idealnom lokacijom za ljubitelje prirode i zdravlja. Objekat je ponosan što nudi maštovita, gurmanska jela i brine o svojim gostima uz veoma posvećenu, profesionalnu, prijateljsku uslugu, bilo da putuju na odmor ili poslovno. Specijalizovane usluge venčanja hotela i njegova jedinstvena kapela za venčanje čine ga idealnim mestom za venčanje iz snova. Gosti će moći da budu aktivni uz brojne sportske sadržaje u hotelu, koji uključuju dva teniska terena i teren za skvoš, da bi se potom razmazili u vellness sadržajima koji su na raspolaganju.

 

Položaj:

Hotel Palm Beach udaljen je samo 14 km od međunarodnog aerodroma Larnaka i 6 km od centra Larnake. Hotel, pored glavne zgrade, poseduje i bungalove i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Palm Beach hotela:

Recepcija, bar, lobi, dečiji klub, sala za konferencije, Wi-Fi internet, 5 restorana, bazen za odrasle i bazen za decu, kuglana, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, wellness centar, teniski teren, parking.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 184 sobe (standard i superior). Sve sobe u hotelu Palm Beach uređene su u modernom stilu u bojama Mediterana. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tušem/kadom i balkon sa pogledom na vrt ili na more. Sobe su opremljene SAT/TV, telefon, fen, radio, Wi-Fi, klima, mini bar, sef (uz doplatu), bademantil i papuče, set za kafu i čaj.

Plaža:

Palm Beach hotel se nalazi na privatnoj peščano šljunkovitoj plaži.

Usluga u hotelu Palm Beach 4*:

Doručak na bazi švedskog stola služi se u kafeu ili u popločanom dvorištu na otvorenom.

 


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije