Calista Luxury Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Calista Luxury Resort
  • 80 slika
  • Okružen zelenilom
  • Luksuzan
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Naša preporuka
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Najbolja kupovina
  • Ekskluzivno
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Fitness

Hotel Calista Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska se nalazi u regiji Belek. Hotel je udaljen 27km od aerodroma Antalija i 35 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) 7/24 usluga hrane i pića - visokokvalitetna usluga u svim restoranima hotela Calista Luxury Resort 5*, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Sva hrana i piće

Hotel Calista Luxury Resort

Hotel Calista Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska se nalazi u regiji Belek. Hotel je udaljen 27km od aerodroma Antalija i 35 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) 7/24 usluga hrane i pića - visokokvalitetna usluga u svim restoranima hotela Calista Luxury Resort 5*, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Sva hrana i piće su uključeni u ovu uslugu. Za goste koji borave 7 i više noći, usluga u A la carte restoranima Timo,Garden, Sakura bez doplate jednom tokom boravka.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Calista Luxury Resort 5* se nalazi u regiji Belek. Hotel je udaljen 27km od aerodroma Antalija i 35 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Calista Luxury Resort 5* ima ukupno 598 smeštajnih jedinica raspoređenih u sedam hotelskih blokova:

  • Superior soba (52m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 3 osobe + beba),
  • Duplex suit (80m2, na poslednjem spratu svake zgrade, na prvom spratu dnevna soba sa dve sofe, kupatilo, na drugom spratu spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, ne postoje vrata između spratova, max. 3 osobe+dete),
  • Familly sobe (84m2, u bloku 2, pogled kopno, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedna soba sa francuskim ležajem, druga je sa dva single kreveta, dva kupatila sa kadom, max. 4 osobe + 2 dece),
  • Superior Connection Family soba (104m2, dve spavaće sobe povezane vratima, dva kupatila, max. 6 osoba+dete),
  • Corner suit soba (70m2, jedna spavaća soba i jedna dnevna soba u koju je moguće dodati dva single kreveta, sobe su odvojene vratima, kupatilo sa đakuzijem i tuš kabinom, veliki balkon ili terasa, max. 3 osobe+ dete),
  • Presidental suit (160m2, pogled more, velika spavaća soba, gostinska soba sa odvojenim ulazima, dnevna soba sa trpezarijom, garderober, toalet za goste, kupatilo sa đakuzijem i tuš kabinom, drugo kupatilo sa kadom i tuš kabinom, usluga batlera, veliki balkon, max. 4 osobe+dete),
  • King suit (240m2, predsoblje, dnevna soba i trpezarija, toalet za goste, kuhinja, dve spavaće sobe, jedno kupatilo sa đakuzijem, drugo kupatilo sa kadom, usluge batlera, veliki balkon, max 4 osobe+dete),
  • Sobe za osobe sa invaliditetom.

Hotelski kompleks obuhvata i 14 vila:

  • Twin Vile (150m2, u prizemlju dnevna soba i trpezarija, terasa i bazen, na spratu dve spavaće sobe sa kupatilima, đakuzi, balkon, usluga batlera, max. 4 osobe + dete),
  • Single Vile (300m2, u prizemlju dnevna soba i trpezarija, radna soba, kuhinja, spavaća soba i kupatilo sa đakuzijem, terasa, privatni bazen (grejanje bazena se doplaćuje), na spratu tri spavaće sobe, dve su sa francuskim ležajem, jedna je sa dva standardna ležaja, tri kupatila sa đakuzijem, balkon, usluga batlera, max. 8 osoba + beba),
  • Vila Leo (1500m2, vila je izgrađena u tri bloka. Prvi blok: prvi sprat - dnevna soba, LCD TV, trpezarija, radna soba, kućni bioskop, bar, terasa, privatni bazen. Drugi sprat - recepcija, četiri spavaće sobe sa LCD TV-om, kupatila sa đakuzijem, balkon. Drugi blok: prvi sprat - kuhinja, bar, hobi soba sa bilijarom i LCD TV-om. Drugi sprat - četiri spavaće sobe, LCD TV, kupatila sa đakuzijem, balkon. Treći blok: prvi sprat - VIP SPA - tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, šok tuševi, sobe za masažu. Drugi sprat - dnevna soba, trpezarija, spavaća soba, LCD TV, kupatilo sa đakuzijem, usluga batlera, max. 18 osoba+beba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Calista Luxury Resort 5* ima: standardni nameštaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda, napolitanke, energetska pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, pegla i daska za peglanje, sef, SAT smart HD TV, balkon ili terasu, WI-FI.

Usluga:

Hotel Calista Luxury Resort 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) 7/24 usluga hrane i pića - visokokvalitetna usluga u svim restoranima hotela Calista Luxury Resort 5*, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Sva hrana i piće su uključeni u ovu uslugu. Za goste koji borave 7 i više noći, usluga u A la carte restoranima Timo,Garden, Sakura bez doplate jednom tokom boravka.

All Inclusive koncept ne uključuje: premium viski, specijalna domaća i uvozna vina, A'la Carte restorane, sobnu uslugu 24h, VIP restoran i cigarete. Postoji VIP koncept za goste u Presidential suit-u, King suit-u i vilama.

Sadržaj:

Restorani hotela Calista Luxury Resort 5* koji su otvoreni za sve goste: glavni restoran "Bellum", restoran dalekoistočne kuhinje "Sakura", italijanski restoran "Timo", turski restoran "Turca", "Elegance" restoran (za goste koji odsedaju u vilama je besplatan), restoran pored bazena i snek restoran na plaži. Wi-Fi internt konekcija je besplatna u celom hotelu.

Samo za goste koji odsedaju u vilama: VIP restoran, ekspres check in i check out, usluga batlera, 24h sobna usluga, prednost u korišćenju svih usluga, usluga konsijerža tokom celog dana, svakodnevna dostava voća, kolača i vina u sobama, pranje veša i hemijsko čišćenje

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent a car, kolica za bebe, iznajmljivanje laptopa, DVD uređaj i filmova.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni i ležaljke na doku su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, poluolimpijski bazen, akva park, tursko kupatilo, saune, parno kupatilo, snežna soba, đakuzi, teniski tereni, fitnes centar, odbojka, košarka, odbojka na pesku. Zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, večernji šou programi, muzika uživo, posebne večeri, bioskop, disko. Calhippo mini klub za decu od 0 do 17 godina organizovan po grupama prema uzrastu.

Besplatno za bebe: mikrotalasna, grejač flasica, blender, frižider u mini klubu, bebi sedišta za kola (na zahtev), stolice za hranjenje beba/dece, ketler u sobi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, salon lepote, SPA centar, kozmetički tretmani, sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, kuglanje, kompjuterske igre, game room.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije